Turvallinen ja rehti rakennusliike Ylöjärvellä – tutustu Whistleblow-ilmoituskanavaan

Ota yhteyttä

Rimbo Asbest Oy on asbesti- ja timanttitöihin sekä rakennusten ja erilaisten rakennelmien kokonaispurkutöihin erikoistunut rakennusalan yritys. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen läheisyydessä Ylöjärvellä.

 

Yrityksellämme on käytössä lakisääteinen, turvallinen ja anonyymi Whistleblow-kanava. Sekä nykyiset että entiset työntekijät, vuokratyöntekijät ja muut alihankkijat sekä sidosryhmät ovat oikeutettuja käyttämään Whistleblow-palveluamme.

Tästä Whistleblow-portaaliin

Mikä on whistleblower-laki?

Whistleblower-laki eli vapaasti suomennettuna ilmiantajalaki suojelee väärinkäyttötapauksista ja muista mahdollisista ongelmista raportoivia työntekijöitä. Euroopan parlamentti ja Euroopan neuvosto hyväksyivät lokakuussa 2019 Whistleblower Protection Directive -suojeludirektiivin, jonka tarkoituksena on nimensä mukaisesti suojella raportoivia ilmiantajia.

 

Vuoden 2023 lopusta lähtien kaikilla yli 49 työntekijän yksityisillä yrityksillä ja julkisilla organisaatioilla on oltava sisäinen kantelukanava eli niin kutsuttu turvallinen ja nimetön kanava. Tämä laajentaa ilmiantajien suojaa ja kehottaa tarpeen vaatiessa aktiiviseen raportointiin.

Lue lisää Whistleblow-kanavasta

Asbesti- ja purkutöiden vankka ammattilainen

Etsitkö luotettavaa ja osaavaa rakennusyritystä? Tai reilua rakennusalan työllistäjää Tampereen seudulla? Rimbo Asbest Oy toteuttaa monipuolisen valikoiman rakennusliikkeen palveluja asbesti- ja purkutöistä timanttitöihin. Rekrytoimme myös jatkuvasti rakennustöiden ammattilaisia rentoon ja reippaaseen joukkoomme. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme tai työpaikoistamme. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä