Timanttityöt alan kokeneelta tekijältä Tampereelta

Yhteydenotto

Erilaiset timanttityöt, kuten timanttiporaus ja -sahaus, ovat Rimbo Asbest Oy:n ydinosaamista. Palvelemme yli kymmenen vuoden kokemuksella yrityksiä Tampereella, muualla Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan myös koko Suomessa. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun kaipaat timanttitöiden asiantuntijan palveluita.

Timanttiporaus on paras menetelmä talotekniikan läpivientien tekemiselle

Timanttiporauksella tehdään siistejä ja mittatarkkoja pyöreitä reikiä, kuten LVIS-putkien läpivientejä raudoitettuun betoniin, tiileen ja luonnonkiveen. Timanttiporaus on tehokas työskentelymenetelmä, jonka etuihin kuuluvat pölyttömyys sekä vähäiset meluhaitat – timanttiporaus ei aiheuta rakennuksessa kauas kantautuvaa runkomelua. Timanttiporaus ei myöskään vaurioita jäljelle jääviä rakenteita millään tavoin.


Käytössämme on ajanmukainen ja monipuolinen porauskalusto, jolla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa. Pidämme kalustomme toimintavarmana säännöllisillä huolloilla – aivan kuten pidämme myös ammattitaitoamme yllä jatkuvalla kouluttautumisella. Rimbo Asbestilla sinua palvelevat timanttiporauksen kokeneet asiantuntijat.

Meiltä myös asbestityöt

Me Rimbo Asbestilla olemme timanttitöiden ammattilaisia. Erikoisosaamistamme ovat LVIS-putkien läpivientien timanttiporaukset ja -sahaukset, joilla voidaan tehdä tarkat ja erittäin siistit leikkaukset niin betoniin, tiileen kuin muihinkin kivipohjaisiin materiaaleihin. Toteutamme timanttisahaus- ja timanttiporaustyöt vuosikymmenten kokemuksella ja korkealaatuista kalustoamme hyödyntäen.

Timanttisahaus on siisti, tärinätön ja vähämeluinen työmenetelmä

Timanttisahauksella pystytään leikkaamaan raudoitettua betonia, kiveä ja tiiltä erittäin tarkasti. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja sekä erilaisia läpivientiaukkoja. Sahauksen keinoin voidaan myös purkaa erilaisia betonirakenteita, kuten lattioita, seiniä, muureja ja kattoja.


Timanttisahauksen suurimmat edut ovat menetelmän tärinättömyys sekä siitä aiheutuvat vähäiset meluhaitat. Kuten timanttiporauksessa, myöskään timanttisahauksessa ei synny rakenteita pitkin kauas kantautuvaa runkomelua, vaan meluhaitta rajautuu työskentelytilaan. Työskentelyn aikana leikkauslaikkaa jäähdytetään vedellä, mikä samalla myös sitoo sahauksessa syntyvää pölyä. Tiiltä, harkkoja ja muita pehmeämpiä materiaaleja voidaan sahata myös kuivasahalla, jolloin pölynpoistoon hyödynnetään tehokasta imuria.

Muut purkupalvelumme