Rakennusten ja muiden rakenteiden purkutyöt Tampereelta

Yhteydenotto

Rimbo Asbest Oy on erikoistunut rakennusten ja muiden rakenteiden purkutöihin – hoidamme sekä osa- että kokonaisurakat jo yli vuosikymmenen kokemuksella. Toimialueemme kattaa joustavasti Tampereen ja muun Pirkanmaan alueen, mutta olemme aina valmiita lähtemään töihin kauemmaksikin, joten ethän epäröi kysyä meiltä tarjousta urakkaasi.

Rakennuspurkutyöt osa- tai kokonaisurakointeina ympäristöarvoja kunnioittaen

Rakennuspurkuun sisältyy rakennuksen kokonaisvaltainen purkaminen lajittelevana purkuna sekä syntyneen purkumateriaalin asianmukainen kierrätys. Kokonaispurku tarkoittaa nimensä mukaisesti rakennuksen purkamista kokonaisuudessaan, mutta purku voidaan suorittaa myös niin sanottuna saneerauspurkuna, jolloin rakennuksesta puretaan vain tiettyjä osakokonaisuuksia. Me hoidamme kaikenlaiset purku-urakat kohteesta, työn laajuudesta tai sen vaativuudesta riippumatta.


Rimbo Asbest on luotettava ja asiantunteva kumppani erilaisissa rakennuspurkutarpeissasi. Palvelemme rakennusliikkeitä Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella, sopimuksesta myös kauempana Suomessa aina Helsingistä Tornioon. Panostamme jokaisessa purku-urakassa mahdollisimman korkeaan kierrätysasteeseen. Tavoitteena on, että purkumateriaalia päätyy loppusijoitettavaksi kaatopaikalle niin vähän kuin on mahdollista. Vastuullinen ja ympäristöarvoja kunnioittava toiminta purkukohteessa on yksi työskentelyä ohjaavista arvoistamme.

Meiltä myös timanttityöt

Purkutyöt myös purkurobotteja hyödyntäen

Käytössämme on alan parhaimmistoon kuuluvat, ruotsalaisen Brokk-tuotevalmistajan purkurobotit. Robottipurun suurin etu – perinteisiin menetelmiin ja perinteistä kalustoa hyödyntävään purkuun verrattuna – on robotin tehokkuus. Purkurobotit mahdollistavat lisäksi työskentelyn ahtaissakin sisätiloissa, ja ne parantavat työturvallisuutta vapauttaen työntekijän laitteen välittömästä läheisyydestä. 

Linjasaneerausten purkutyöt kerros- ja rivitaloissa

Hoidamme linjasaneerausten yhteydessä tarvittavat purkutyöt kaiken kattavana pakettina tai vain niiltä osin, kuin on urakallesi tarpeen. Toteutamme purkutyöt aliurakointina linjasaneerauksesta vastaavalle rakennusliikkeelle. Suoritamme kohteen rakennuspurkutöiden lisäksi myös keittiöiden ja kylpyhuoneiden vesi- ja kiintokalusteiden sekä laatoitusten purkutyöt laaja-alaista ammattitaitoamme ja monipuolista kalustoamme hyödyntäen.

 

Saat meiltä myös kaikki kohteessasi tarvittavat haitta-aineiden, kuten asbestin, purkutyöt turvallisesti ja viranomaissäädösten mukaisesti toteutettuina. Työskentelemme ripeästi urakkasi aikataulunmukaisen etenemisen varmistaen ja yhdessä sovituista asioista huolellisesti kiinni pitäen.


Kysy meiltä myös pohjaviemäreiden kaivuutöistä!

Lue lisää haitta-ainepurusta

Vaativat purkutyöt kokemuksen tuomalla varmuudella