Avoimet työpaikat toimipisteellämme Ylöjärvellä

Yhteydenotto

Rimbo Asbest Oy on asbesti- ja timanttitöihin sekä rakennusten ja erilaisten rakennelmien kokonaispurkutöihin erikoistunut rakennusalan yritys. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen läheisyydessä Ylöjärvellä. Haemme nyt joukkoomme uusia osaajia. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään!

Kysy lisää

Haemme taitavaa tarjouslaskijaa/laskentainsinööriä

Toimintamme laajentuessa etsimme rentoon joukkoomme Ylöjärvelle lisävahvistusta tarjous-, projekti- ja urakkalaskentaan liittyen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä työnjohdon ja sidosryhmien kanssa.

 

Toivomme sinulta:

  • aiempaa työkokemusta urakka-, kustannus- ja määrälaskennasta sekä työmaakokemusta

  • hyviä tietoteknisiä taitoja

  • kykyä lukea suunnitelmaa kokonaisuutena (paperiset sekä tietomallipohjaiset suunnitelmat)

  • kokemus asbestikartoituksien tekemisestä katsotaan eduksi

  • tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkistä otetta

  • kykyä arvioida paras tapa toteuttaa laskettavat kohteet sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri AMK).

Lue lisää toiminnastamme

Mitä tarjoamme?

Meillä Rimbo Asbestilla työskentelytapaan kuuluu, että tarjouslaskijamme on mukana pelipaikoilla aina uusien hankkeiden varhaisessa kehitysvaiheessa, osana työnjohtoa. 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, kehittyvän yrityksen avun, työkavereiden aktiivisen tuen ja työkokemuksesi mukaisen palkan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Sitoudumme laskentaan yhdessä, eli vastuu jaetaan ja hankkeet käydään porukalla läpi. Yrityksessämme toimiva yhteistyö on kaikki kaikessa. Meille tärkeää on, että työntekijämme viihtyvät ja tulevat mielellään töihin päivä toisensa jälkeen. 

Katso referenssimme

Tule meille töihin – jätä hakemus sähköpostitse

Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä–elokuussa 2022. Tehtävästä lisätietoja antaa Samuli Peltosara, puh. 050 532 1949, sekä Sami Kontola, puh. 0400 472 147

 

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen sami.kontola@rimbo.fi. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 30.06.2022. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! 

Kaikki yhteystietomme